Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Bento Schaijk en Uw clubkleding online.

Wat zijn wij vandaag geschrokken

Beste klanten,

Wat zijn wij vandaag geschrokken. Het besef begint steeds meer te landen. Van een kachel aanmaken tot een grote brand in het magazijn! Wij zijn de brandweer erg dankbaar voor het snelle handelen.

Ook willen wij jullie allemaal erg bedanken voor alle lieve berichten, die we van jullie ontvangen hebben. Dat doet ons goed! Het zijn er te veel om ze allemaal te lezen en te beantwoorden. Maar we zijn jullie dankbaar voor het medeleven!

We zetten de schouders er weer onder en gaan we verder!
Wij zijn weer bereikbaar voor het halen en brengen van uw pakketten, van de pakket service Homer, DPD en UPS. Uw pakketten, welke in de winkel aanwezig waren, zijn gelukkig ongedeerd gebleven!

In Februari hopen wij jullie weer te kunnen helpen met het maken van pasfoto’s Vanaf 22 januari kunnen wij weer kleding tdrukken, welke wij bij u kunnen bezorgen. We zijn geopend din tm vrij van 13:00-17:00 uur.
Zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur.
Nogmaals dank voor u begrip en we hopen jullie snel weer te zien in onze winkel!

Team Bento

Lees meer...

Achilles Reek sluit partnerschap met Bento Schaijk

Voetbalvereniging Achilles uit Reek heeft een vernieuwde sponsorovereenkomst afgesloten met teamwearspecialist Hummel. Er werd een 5-jarig contract getekend.

Al ruim 30 jaar is schoen en sportshop Bento leverancier voor alle kleding en materialen voor voetbalvereniging Achilles uit Reek.

Het partnerschap wordt vormgegeven in samenwerking met Schoen- en Sportshop Bento (Schaijk), die naast alle (training) materialen, wedstrijdkleding ook de nieuwe kledinglijn aan Achillesl gaat leveren. Het contract is opgesteld volgens de nieuwste voorwaarden van Hummel, waarbij Achilles in een online omgeving bestellingen kan plaatsen en zo een jaarlijkse sponsorbonus kan verdienen.

 

Lees meer...

Log In or Register