Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 980 niet laden

Sportief Oss

Sportiefoss logo goed

Over Sportief Oss

Turnvereniging Sportief is van oorsprong een Osse vereniging opgericht in 1959. Door de jaren heen is het werkgebied uitgebreid naar andere kernen in de regio. Al meer dan 25 jaar is Sportief actief in Herpen, sinds 2009 in Berghem en in augustus 2014 zijn wij gestart in Schaijk. Wij zijn een solide en zeer sociale vereniging met ongeveer 275 leden.

In de visie van Sportief bestaat een vereniging niet alleen uit sportfaciliteiten en voldoende leden. Het wij-gevoel komt door elkaar te ontmoeten. Dit kan natuurlijk tijdens de trainingen en wedstrijden. Ontmoeten in een andere ambiance geeft de binding in onze vereniging. Wij hechten veel belang aan gezamenlijke activiteiten als een Sinterklaasfeest, diploma turnen, onderlinge wedstrijden, doe-dagen of het organiseren van een sponsoractie.

Het wij-gevoel komt ook sterk naar voren binnen het kader van Sportief. Iedereen heeft hart voor de club. Alle trainsters, hulpjuffen, bestuursleden en juryleden zijn ooit bij Sportief gestart als turnster. Dit zorgt voor extra betrokkenheid en binding binnen de vereniging.

Ook zetten wij ons in voor de maatschappij. Denk hierbij aan een bijdrage aan de Koningsspelen, het organiseren van een Gymfeest of het aanbieden van cursussen via Try Out Sports en Sjors Sportief. Ook vind je ons op diverse jaarmarkten in de omgeving.

Sportief Oss en Bento Schaijk

Sportief Oss en Bento Schaijk zijn sinds ... sportpartners.

Aanvullende informatie

Log In or Register